STARTER

Zit je met een ondernemend ei en wil je je eigen zaak starten? Of ben je net gestart? Horizon Partners is er voor jou, om samen die eerste stappen in jouw onderneming te zetten. Als mede-ondernemers in hart en nieren werken we samen aan de succesvolle start van jouw bedrijf, zowel op financieel als strategisch vlak.

STRATEGIE & INNOVATIE

Als (aspirerend) starter word je ondergedompeld in de fantastische, maar soms overweldigende, wereld van het ondernemerschap. Communicatie, administratie, commercieel, financieel, productie, … als startende ondernemer word je geacht overal het antwoord voor klaar te hebben.

Een goede voorbereiding helpt je weloverwogen keuzes te maken op die moeilijke beslissingsmomenten die je ongetwijfeld zal tegenkomen. Een goed uitgekiende strategie fungeert als bedrijfskompas voor je toekomstplannen.

Maar daar stoppen we bij Horizon Partners niet. We gaan nog een stap verder, stropen onze mouwen nog net iets verder op en gaan samen met jou de uitdaging aan om jouw strategie daadwerkelijk mee uit te voeren.

Op punt zetten van jouw business model, design van een krachtige huisstijl en bijpassende website, opzetten en beheer van social media campagnes maar ook optreden als klankbord voor jou als ondernemer behoren tot de vele mogelijkheden.

Quote Henry Ford

STRATEGIE & INNOVATIE

STRATEGIEPLAN

Heb je het gevoel dat je geen overzicht vindt bij het opstarten of uitbouwen van jouw onderneming? Of wil je simpelweg niets aan het toeval overlaten en je middelen optimaal benutten? Dan is een strategieplan precies wat je nodig hebt.

Samen met jou bekijken we jouw ambities en
de weg ernaartoe om ze waar te maken. Een duidelijke visie, tussentijdse
doelen, onderverdeeld in strategieën en aangevuld met specifieke acties en
meetpunten. Geen dik boek, maar beperkt tot 1 pagina zodat je een duidelijk
houvast hebt. 

De pijlers van Horizon Partners

Ambitieus

Een ambitieus team voor een gedreven ondernemer zoals jij. Samen creëren we groeiopportuniteiten.

Samen sterker

Het geheel is meer dan de som van de delen. Door onze krachten te bundelen realiseren we samen meer.

Outside the box

Geen platgereden paden maar unieke ideeën en toepassingen voor jou als ondernemer.

FINANCIEEL

OPRICHTING

Bij de start van jouw verhaal als ondernemer is het belangrijk om stil te staan bij een aantal essentiële zaken en dat jezelf kritische vragen durft te stellen: Is mijn idee financieel haalbaar, kies ik voor een eenmanszaak of een vennootschap, hoeveel financiële middelen heb ik nodig, …

Bij Horizon Partners doen we er alles aan om samen met jou deze cruciale vragen te beantwoorden. We maken samen het financieel plan voor jouw onderneming op, adviseren de meest geschikte vennootschapsvorm(en) en begeleiden bij eventuele kredietaanvragen.

De oprichting is het begin van jouw ondernemersverhaal en verdient dan ook de nodige aandacht. De keuzes die je nu maakt hebben ongetwijfeld een impact op het verdere verloop van jouw verhaal. Denk maar aan risicobeheersing, financiële en fiscale implicaties maar ook scheiden van privé en zakelijk vermogen.

Samen van intake naar groei

01

INTAKE

Wil je volledig vrijblijvend eens kennis maken?

We leren jou graag beter kennen, als persoon en ondernemer. Wat drijft jou? Welke ambities koester je? Waar kunnen wij je bij helpen?

02

KICK-OFF

Op basis van jouw noden en ambities werken we een voorstel op maat uit

Afhankelijk van de aard van de samenwerking gaat het om een vaste prijs (specifiek project) of op basis van de gepresteerde uren.

03

SAMEN NAAR GROEI

Vervolgens gaan we samen op pad. We werken samen aan jouw ambities en steken de handen echt uit de mouwen.

Via e-mail, telefoon of een gesprek face-to-face: we houden de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen waar nodig.

INSPIRATIE

Als ondernemer ben je niet altijd op zoek naar een nieuwe vertrouwenspersoon. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar dat betekent niet dat je niet aan je bedrijf wil werken. Daarom bieden we je bij Horizon Partners graag onze korte maar krachtige blogposts aan boordevol prikkelende ideeën, sterke verhalen en nog veel meer inspiratie om je te motiveren.