FREELANCER

Werk je momenteel alleen en wil je uitbreiden? Wil je andere mogelijkheden verkennen? Kies daarom voor een sterk klankbord en reken op ons voor een uitgekiend pad naar groei met jouw onderneming. Want ondernemen hoeft geen one-man-show te zijn.

Of wil je fiscaal en financieel de puntjes op de i zetten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij je graag om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen en vervolgens de gepaste stappen te zetten.

STRATEGIE & INNOVATIE

Je werkt momenteel alleen maar wil uitbreiden naar een team? Of je wil bijkomende diensten ontwikkelen en aanbieden? Dan ga je best niet over één nacht ijs. De werking van jouw onderneming moet namelijk een heuse wijziging ondergaan en dat kan je maar best goed voorbereiden.

Een lange termijn plan voor je onderneming werkt daarbij als een kapstok: Je kan er je dagelijkse activiteiten en korte termijn plannen aan ophangen zonder de focus te verliezen omtrent je lange termijn ambities. Met een zo optimaal mogelijk gebruik van financiële middelen, tijd en andere bedrijfsmiddelen tot gevolg. Een must voor elk bedrijf dat zich wil transformeren en zich wil wapenen voor de toekomst.

Quote Richard Branson

STRATEGIE & INNOVATIE

STRATEGIEPLAN

Je wil groeien. Je wil personeel aannemen. Een team uitbouwen. Maar je hebt het gevoel dat je geen overzicht hebt? Of wil je simpelweg niets aan het toeval overlaten en je middelen optimaal benutten? Dan is een strategieplan precies wat je nodig hebt.

Samen met jou bekijken we jouw ambities en de weg ernaartoe om ze waar te maken. Een duidelijke visie, tussentijdse doelen, onderverdeeld in strategieën en aangevuld met specifieke acties en meetpunten. Geen dik boek, maar beperkt tot 1 pagina zodat je een duidelijk houvast hebt.

De pijlers van Horizon Partners

Ambitieus

Een ambitieus team voor een gedreven ondernemer zoals jij. Samen creëren we groeiopportuniteiten.

Samen sterker

Het geheel is meer dan de som van de delen. Door onze krachten te bundelen realiseren we samen meer.

Outside the box

Geen platgereden paden maar unieke ideeën en toepassingen voor jou als ondernemer.

FINANCIEEL

OPRICHTING

Bij de verdere uitbouw van jouw onderneming kan het nuttig zijn om nieuwe activiteiten, vastgoed, onderzoek en ontwikkeling, … onder te brengen in een nieuwe vennootschap.

De redenen hiervoor zijn legio. Denk maar aan het onttrekken van het vastgoed aan het exploitatie risico, sterk verschillende activiteiten, merk visibiliteit, specifieke risico’s beperken of een bijzondere samenwerking (joint venture).

Wij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en wegen de voor- en nadelen af. Zowel financieel, fiscaal, juridisch als commercieel.

Samen van intake naar groei

01

INTAKE

Wil je volledig vrijblijvend eens kennis maken?

We leren jou graag beter kennen, als persoon en ondernemer. Wat drijft jou? Welke ambities koester je? Waar kunnen wij je bij helpen?

02

KICK-OFF

Op basis van jouw noden en ambities werken we een voorstel op maat uit

Afhankelijk van de aard van de samenwerking gaat het om een vaste prijs (specifiek project) of op basis van de gepresteerde uren.

03

SAMEN NAAR GROEI

Vervolgens gaan we samen op pad. We werken samen aan jouw ambities en steken de handen echt uit de mouwen.

Via e-mail, telefoon of een gesprek face-to-face: we houden de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen waar nodig.

INSPIRATIE

Als ondernemer ben je niet altijd op zoek naar een nieuwe vertrouwenspersoon. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar dat betekent niet dat je niet aan je bedrijf wil werken. Daarom bieden we je bij Horizon Partners graag onze korte maar krachtige blogposts aan boordevol prikkelende ideeën, sterke verhalen en nog veel meer inspiratie om je te motiveren.