GROEIER

Je hebt al enkele jaren ervaring en het is tijd om je onderneming verder te doen groeien? Of je wil je huidige business model onder de loep nemen en kijken waar je kan bijsturen? Samen bouwen we aan een sterke strategie die op korte termijn tot actie leidt en op lange termijn rendeert.

STRATEGIE & INNOVATIE

Je hebt besloten om te groeien, samen met jouw onderneming. Dat is alvast de eerste stap. De volgende belangrijke stap bestaat er in een goede voorbereiding te treffen zodat je weloverwogen keuzes kan maken op die moeilijke beslissingsmomenten die je ongetwijfeld zal tegenkomen. Een goed uitgekiende strategie fungeert als kompas voor je toekomstplannen.

Maar daar stoppen we bij Horizon Partners niet. Nee hoor, we stropen onze mouwen nog net iets verder op en gaan samen met jou de uitdaging aan om jouw strategie daadwerkelijk mee uit te voeren. Innovatie van bestaande diensten en producten, design van een krachtige huisstijl en bijpassende website maar ook optreden als klankbord voor jou als ondernemer behoren tot de vele mogelijkheden.

Quote Walt Disney

STRATEGIE & INNOVATIE

STRATEGIEPLAN

Heb je het gevoel dat je geen overzicht vindt bij het doen groeien van je onderneming? Of wil je simpelweg niets aan het toeval overlaten en je middelen optimaal benutten? Dan is een strategieplan precies wat je nodig hebt. 

Samen met jou bekijken we jouw ambities en de weg ernaartoe om ze te realiseren. Een duidelijke visie, tussentijdse doelen, onderverdeeld in strategieën en aangevuld met specifieke acties en meetpunten. Geen dik boek, maar beperkt tot 1 pagina zodat je een duidelijk houvast hebt. 

De pijlers van Horizon Partners

Ambitieus

Een ambitieus team voor een gedreven ondernemer zoals jij. Samen creëren we groeiopportuniteiten.

Samen sterker

Het geheel is meer dan de som van de delen. Door onze krachten te bundelen realiseren we samen meer.

Outside the box

Geen platgereden paden maar unieke ideeën en toepassingen voor jou als ondernemer.

FINANCIEEL

OPRICHTING

Bij de verdere uitbouw van jouw onderneming kan het nuttig zijn om nieuwe activiteiten, vastgoed, onderzoek en ontwikkeling, … onder te brengen in een nieuwe vennootschap. 

De redenen hiervoor zijn legio. Denk maar aan het onttrekken van het vastgoed aan het exploitatie risico, sterk verschillende activiteiten, merk visibiliteit, specifieke risico’s beperken of een bijzondere samenwerking (joint venture). 

Wij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en wegen de voor- en nadelen af. Zowel financieel, fiscaal, juridisch als commercieel. 

Samen van intake naar groei

01

INTAKE

Wil je volledig vrijblijvend eens kennis maken?

We leren jou graag beter kennen, als persoon en ondernemer. Wat drijft jou? Welke ambities koester je? Waar kunnen wij je bij helpen?

02

KICK-OFF

Op basis van jouw noden en ambities werken we een voorstel op maat uit

Afhankelijk van de aard van de samenwerking gaat het om een vaste prijs (specifiek project) of op basis van de gepresteerde uren.

03

SAMEN NAAR GROEI

Vervolgens gaan we samen op pad. We werken samen aan jouw ambities en steken de handen echt uit de mouwen.

Via e-mail, telefoon of een gesprek face-to-face: we houden de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen waar nodig.

INSPIRATIE

Als ondernemer ben je niet altijd op zoek naar een nieuwe vertrouwenspersoon. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar dat betekent niet dat je niet aan je bedrijf wil werken. Daarom bieden we je bij Horizon Partners graag onze korte maar krachtige blogposts aan boordevol prikkelende ideeën, sterke verhalen en nog veel meer inspiratie om je te motiveren.