EEN VISIE.

Horizon Partners is een voortdurend groeiende familie van gedreven mannen en vrouwen die er van overtuigd is dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in de wereld van morgen. Want beeld je een wereld in zonder ondernemers die het aandurfden om nieuwe ideeën te lanceren.


Zo creëren ondernemers werkgelegenheid, verhogen ze de levensstandaard voor ons allemaal en voorzien ze in specifieke behoeften van de samenleving. 


Daarom willen ook wij, op onze eigen manier, bijdragen aan een sterker ondernemerslandschap. Door een scharnierfunctie te vervullen voor ambitieuze ondernemers en bedrijven.  

EEN PLAN.

Zoals bij elke visie heb je nood aan een stappenplan, een opdeling van het grote geheel in behapbare kleinere onderdelen. En omdat we niet meteen de hele wereld kunnen veranderen, hebben we ervoor gekozen om ons in eerste instantie tot de Vlaamse ondernemers te richten en daar het verschil te maken.


Want laten we eerlijk zijn: ook Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap.


We gaan daarom resoluut voor het creëren van een inspirerende en veilige omgeving waar ondernemers (samen) kunnen groeien. Door hun eigen groeipad te volgen maar ook door samen te werken. Zowel voor huidige als toekomstige ondernemers.

ACTIE!

We hebben er bewust voor gekozen om ons niet te laten meeslepen met de vele, vaak Engelstalige en tech-gerelateerde, innovatie buzz termen. Maar laat je niet misleiden. We gebruiken dezelfde achterliggende ideeën, praktijken en theorieën. We laten gewoon de onnodige bagage achterwege en zetten het om in klare taal en nog belangrijker: we zetten alles om in daadwerkelijke actie!


Wij werken daarom samen met ondernemers aan hun groeipad. Zowel op strategisch als financieel vlak. Via lange termijn samenwerkingen of kortere trajecten: Door de koppen samen te steken en op een frisse, originele manier de uitdagingen van je bedrijf aan te pakken, creëren we groeiopportuniteiten.

De pijlers van Horizon Partners

Ambitieus

Een ambitieus team voor een gedreven ondernemer zoals jij. Samen creëren we groeiopportuniteiten.

Samen sterker

Het geheel is meer dan de som van de delen. Door onze krachten te bundelen realiseren we samen meer.

Outside the box

Geen platgereden paden maar unieke ideeën en toepassingen voor jou als ondernemer.

SAMEN GROEIEN

Het team van Horizon Partners ademt ondernemen en staat te popelen om met jou van gedachten te wisselen. Met de juiste vragen identificeren we samen ongetwijfeld kansen voor jouw onderneming, zowel strategisch als financieel.

Gratis en vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Plan dan hier makkelijk jouw afspraak!

Samen van intake naar groei

01

INTAKE

Wil je volledig vrijblijvend eens kennis maken?

We leren jou graag beter kennen, als persoon en ondernemer. Wat drijft jou? Welke ambities koester je? Waar kunnen wij je bij helpen?

02

KICK-OFF

Op basis van jouw noden en ambities werken we een voorstel op maat uit

Afhankelijk van de aard van de samenwerking gaat het om een vaste prijs (specifiek project) of op basis van de gepresteerde uren.

03

SAMEN NAAR GROEI

Vervolgens gaan we samen op pad. We werken samen aan jouw ambities en steken de handen echt uit de mouwen.

Via e-mail, telefoon of een gesprek face-to-face: we houden de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen waar nodig.