DIENSTEN

Jouw ambitie als ondernemer is ongetwijfeld de sleutel voor groei. Het team van Horizon Partners biedt jou als ondernemer daarom een sterke bondgenoot waar je op kan terugvallen voor al je strategische en financiële uitdagingen. Wij zijn er om samen met jou die groei te ontketenen en dat kan alleen met een ijzersterk plan dat cijfermatig goed onderbouwd is. Reken op onze experts en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

STRATEGIE & INNOVATIE

Een lange termijn plan voor je onderneming werkt als een kapstok: Je kan er je dagelijkse activiteiten en korte termijn plannen aan ophangen zonder de focus te verliezen omtrent je lange termijn ambities. Met een zo optimaal mogelijk gebruik van financiële middelen, tijd en andere bedrijfsmiddelen tot gevolg. Een must voor elk bedrijf dat zich wil wapenen voor de toekomst in de snel evoluerende economie van vandaag en morgen.

Quote Confucius

STRATEGIE & INNOVATIE

De digitale revolutie, aanhoudende mondialisering en tal van maatschappelijke veranderingen zetten producten, diensten en businessmodellen onder druk. De snelheid waarmee dit gebeurt, neemt bovendien steeds toe. Ondernemingen en zelfs volledige sectoren, die decennia stand hebben gehouden, worden plots gedwongen om zich razendsnel aan te passen.

Elke onderneming die ook in de toekomst relevant wil zijn én blijven in een continu veranderende wereld is genoodzaakt om zich strategie en innovatie eigen te maken. De behoefte van de klant en omgeving veranderen dusdanig snel, en een bedrijf moet natuurlijk volgen (of een leidersrol opnemen). Niet alleen om het bestaansrecht te behouden, maar ook om de concurrentie voor te blijven.

STRATEGIEPLAN

Een lange termijn plan voor je onderneming werkt als een kapstok: Je kan er je dagelijkse activiteiten en korte termijn plannen aan ophangen zonder de focus te verliezen omtrent je lange termijn ambities. Met een zo optimaal mogelijk gebruik van financiële middelen, tijd en andere bedrijfsmiddelen tot gevolg. Een must voor elk bedrijf dat zich wil wapenen voor de toekomst in de snel evoluerende economie van vandaag en morgen.

Bij het opmaken van jouw strategieplan bekijken we samen met jou waar je ambities liggen en hoe we deze samen kunnen bereiken. Een duidelijke visie, tussentijdse doelen, onderverdeeld in strategieën en aangevuld met specifieke acties en meetpunten. Geen dik boek, maar beperkt tot 1 pagina zodat je een duidelijk houvast hebt.  

De pijlers van Horizon Partners

Ambitieus

Een ambitieus team voor een gedreven ondernemer zoals jij. Samen creëren we groeiopportuniteiten.

Samen sterker

Het geheel is meer dan de som van de delen. Door onze krachten te bundelen realiseren we samen meer.

Outside the box

Geen platgereden paden maar unieke ideeën en toepassingen voor jou als ondernemer.

FINANCIEEL

Je cijfers slaan de brug tussen inspanningen en resultaten. Een doorgedreven inzicht in de financiële toestand van je onderneming is de ideale hefboom voor gezonde groei. Horizon Partners staat voor real-time inzichten en het cijfermatig onderbouwen van opportuniteiten zodat jouw firma op optimale manier kan groeien.

OPRICHTING

Heb je besloten om een eigen zaak te starten of ben je nog in de verkenningsfase? Ongetwijfeld zit je met een groot aantal vragen: is mijn idee (financieel) haalbaar, start ik met een eenmanszaak of een vennootschap, en welke vennootschapsvorm kies ik, wat zijn mijn rechten en plichten als zelfstandige, wat met mijn pensioen later?

Wij zetten samen met jou de eerste stappen in het ondernemerslandschap en zorgen voor alle wettelijke formaliteiten zodat jij je kan toeleggen op het uitbouwen van jouw onderneming.

Samen van intake naar groei

01

INTAKE

Wil je volledig vrijblijvend eens kennis maken?

We leren jou graag beter kennen, als persoon en ondernemer. Wat drijft jou? Welke ambities koester je? Waar kunnen wij je bij helpen?

02

KICK-OFF

Op basis van jouw noden en ambities werken we een voorstel op maat uit

Afhankelijk van de aard van de samenwerking gaat het om een vaste prijs (specifiek project) of op basis van de gepresteerde uren.

03

SAMEN NAAR GROEI

Vervolgens gaan we samen op pad. We werken samen aan jouw ambities en steken de handen echt uit de mouwen.

Via e-mail, telefoon of een gesprek face-to-face: we houden de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen waar nodig.

INSPIRATIE

Als ondernemer ben je niet altijd op zoek naar een nieuwe vertrouwenspersoon. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar dat betekent niet dat je niet aan je bedrijf wil werken. Daarom bieden we je bij Horizon Partners graag onze korte maar krachtige blogposts aan boordevol prikkelende ideeën, sterke verhalen en nog veel meer inspiratie om je te motiveren. 

LET'S MEET

Selecteer je dienst*
Wanneer?*
Je voornaam*
Je familienaam*
Je telefoonnummer
Geef je ons graag al wat meer info?
Je e-mailadres*
Je bedrijfsnaam

MISSCHIEN IS DIT WEL IETS VOOR JOU?

Business Model Canvas: De plattegrond voor jouw onderneming

Business Model Canvas: De plattegrond voor jouw onderneming

Als ondernemer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het goede verloop van de dagdagelijkse activiteiten, maar sta je ook in voor de strategie en toekomstige groei van je onderneming. Alhoewel het nadenken over de strategie…