Maak kennis met onze strateeg en financial Nick

Omdat het altijd leuker is om een gezicht te plakken op een onderneming, stellen we onszelf graag kort voor. Aan de hand van 5 korte vragen kan je dan ook kennis maken met de teamleden van Horizon Partners.

En vandaag is het de beurt aan Nick, onze bedrijfsstrateeg en financial. Als hij niet aan het werken is of met zijn neus in de boeken 📖 zit, kan je hem terug vinden in één van de vele leuke restaurants in Antwerpen met een lekker glaasje wijn of whisky👌.

Nick

5 vragen die ervoor zorgen dat je Nick beter leert kennen:

    1. Waarom strategisch en financieel advies?

 

Ik heb van kleins af aan gezien wat de meerwaarde is van een uitstekende partner voor ondernemers.: de juiste match kan een bedrijf (en de mensen achter het bedrijf) echt vleugels geven, zowel financieel als strategisch.

Wanneer je als jonge gast met je eigen ogen vaststelt dat je met een even grote inspanning een beter resultaat kan bereiken, simpelweg door je te laten bijstaan door de juiste mensen, dan ontwikkel je daar een gezonde interesse voor.

Om dan later ook die rol van partner voor ondernemers op te nemen en samen hun ambities te realiseren, is dus in zekere zin een jongensdroom die uitkomt 😅.

 

    1. Hoe wil je juist het verschil maken als bedrijfspartner?

 

Ik geloof enorm sterk in een multidisciplinaire aanpak: een ondernemer die wil groeien heeft niet alleen nood aan een financiële partner, maar heeft ook nood aan iemand die verstand heeft van (growth) marketing, strategie, branding, … . Door dit te bundelen onder één dak creëer je een betere wisselwerking tussen al deze  ondernemingsfacetten.

En dat zorgt op zijn beurt weer voor een betere ondersteuning voor ondernemers want er gaat geen informatie verloren, alle neuzen staan in dezelfde richting en de ondernemer bespaart tijd want hij staat in contact met één persoon (en geen 10 verschillende…).

De combinatie van verschillende bedrijfstakken, bijhorende inzichten en persoonlijkheden zorgt er bovendien voor dat we gedwongen worden om een open geest te hebben. Dat stelt ons in staat om naast de platgelopen paden te wandelen.

 

    1. Wat is de meest waardevolle les uit die je al geleerd hebt en die je nu nog concreet toepast?

 

“If someone offers you an amazing opportunity and you’re not sure you can do it, say yes – then learn how to do it later”

 

Nadat je je huiswerk hebt gemaakt, moet je soms gewoon springen. Als je enkel doet wat je al kan of wat binnen je comfort zone ligt dan kan je nooit echt groeien. Dat geldt zowel op professioneel vlak als op privé vlak.

Het kan soms beangstigend zijn, maar vaak zijn dat de momenten waarop je later terug kijkt en denkt “Goed dat ik toen die sprong heb gewaagd!”.

 

    1. Waar wil je over tien jaar staan?

 

Persoonlijk hoop ik te kunnen terug blikken op een aantal mooie reizen en dito mooie momenten met de dierbaren om mij heen. Dat is er in het verleden soms overgeschoten vanwege de drukke agenda’s, maar ik heb mezelf voorgenomen om hier meer tijd voor vrij te maken.

Met Horizon Partners willen we de komende 10 jaar onze impact in Vlaanderen verder uitbouwen en ondernemers ondersteunen. Met de energie en passie die we in ons team hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

    1. Wat is je goede voornemen voor 2021?

 

Buiten het werk ook wat meer genieten van de kleine dingen in het leven. In de dagelijkse rush is dat niet altijd evident, maar ik weet dat een zekere balans nodig is. Dat is al een tijdje een werkpunt en in 2021 staat het bovenaan de agenda 💪.

 

Benieuwd wat Nick voor jou als ondernemer kan betekenen? Plan dan zeker een afspraak in of neem contact op met Nick via nick@horizonpartners.be .

Wil je ook de andere mensen achter Horizon Partners leren kennen? William en Kenneth stellen zichzelf in ieder geval graag voor.

 

SAMEN GROEIEN

Het team van Horizon Partners ademt ondernemen en staat te popelen om met jou van gedachten te wisselen. Met de juiste vragen identificeren we samen ongetwijfeld kansen voor jouw onderneming, zowel strategisch als financieel.

Gratis en vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Plan dan hier makkelijk jouw afspraak!

LET'S MEET

Selecteer je dienst*
Wanneer?*
Je voornaam*
Je familienaam*
Je telefoonnummer
Geef je ons graag al wat meer info?
Je e-mailadres*
Je bedrijfsnaam