Maak kennis met onze webdesigner en digital marketeer William

Omdat het altijd leuker is om een gezicht te plakken op een onderneming, stellen we onszelf graag kort voor. Aan de hand van 5 korte vragen kan je dan ook kennis maken met de teamleden van Horizon Partners.

En vandaag is het de beurt aan William, onze webdesigner en digital marketeer die in zijn vrije tijd gepassioneerd is door reizen ✈️ en Zuid-Afrikaanse wijnen.

5 vragen die ervoor zorgen dat je William beter leert kennen:

 

    1. Waarom webdesign & digitale marketing?

 

Het is via een van mijn vele hobby’s dat de digitale marketing microbe mij echt heeft gebeten: Ik kreeg namelijk de kans om mijn digital marketing en webdesign skills echt om te zetten in de praktijk. We bouwden een mooie website, zetten SEO en SEA campagnes op en zorgden voor echte resultaten. De website en de campagnes maakten echt een verschil voor het bedrijf in kwestie en dat was echt leuk om te zien.

Met je eigen vaardigheden echt een verschil kunnen maken voor mensen en ondernemingen geeft een enorm goed gevoel. En daar doe je het uiteindelijk toch voor? 😊

 

    1. Hoe wil je juist het verschil maken als webdesigner?

 

Door echt te luisteren naar onze klanten. En ook naar de klanten van onze klanten. Want een website bouw je eigenlijk niet voor de opdrachtgever, maar wel voor zijn of haar klanten. Een mooi design is enorm belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid is nog belangrijker en dat wordt vaak uit het oog verloren.

Een website is al lang niet meer enkel het uithangbord of visitekaartje van je bedrijf. Samen met de juiste digitale marketing strategieën kan je je bedrijf echt doen groeien.

Een heel gebruiksvriendelijke website die de klant spreekwoordelijk bij de hand neemt en langs de verschillende fases van het verkoopproces loodst zodat hij uiteindelijk een offerte aanvraagt, lid wordt of een aankoop doet: Dat moet het uiteindelijke resultaat zijn.

 

    1. Wat is de meest waardevolle les uit die je al geleerd hebt en die je nu nog concreet toepast?

 

Tijdens onze opleiding werkte ik voor zowel kleine, lokale bedrijven zoals brasserie Wolfstee en Falconers@Work als voor enorm grote bedrijven zoals Tomorrowland en Engie Electrabel. Een principe dat we tijdens die vele projecten leerden is dat van de Sprint-sessie.

Op één dag een sprintje trekken. En op het einde van de dag terugblikken op de sterke progressie die het project heeft gemaakt. Zo verlies je geen onnodige tijd. Dit principe pas ik nog steeds toe omdat het toelaat om in een beperkte tijd heel gefocust resultaat te boeken.

Een efficiënte oplevering betekent een scherpe prijs voor de klant, zonder dat het eindresultaat daaronder moet lijden.

 

    1. Waar wil je over tien jaar staan?

 

Op persoonlijk vlak hoop ik gelukkig getrouwd te zijn met kinderen en binnen het stereotiepe Vlaams ideaalbeeld van huisje, tuintje, labrador en kinderen te passen.

Op professioneel vlak bouwen we Horizon Partners verder uit tot een sterke partner voor KMO’s. Om dat te verwezenlijken kijken we ook volop naar de uitbouw van ons digital marketing team. Een sterk en complementair team van digital marketeers uitbouwen behoort dan ook tot mijn professionele ambities voor de komende jaren.

 

    1. Wat is je goede voornemen voor 2021?

 

Familie is enorm belangrijk voor mij. En mijn familie is wijdverspreid over de ganse wereld. Daarom hoop ik om mijn familie in Rio de Janeiro en het binnenland van Brazilië nogmaals te kunnen bezoeken alsook mijn familie in Portugal. Een goede work-life balans is enorm belangrijk om optimaal en efficiënt te blijven presteren.

Gelukkig kan je als digital marketeer en webdesigner van overal ter wereld werken 😉.

 

William is, samen met Kenneth, de drijvende kracht bij Horizon Partners als het aankomt op digitale marketing, webdesign en branding. Kom je graag meer te weten over wat zij voor jou kunnen doen? Plan dan zeker een afspraak in of neem contact met William op via william@horizonpartners.be .

Ook het andere lid van ons digital marketing team leren kennen? Neem dan hier een kijkje voor de blogpost van Kenneth.

SAMEN GROEIEN

Het team van Horizon Partners ademt ondernemen en staat te popelen om met jou van gedachten te wisselen. Met de juiste vragen identificeren we samen ongetwijfeld kansen voor jouw onderneming, zowel strategisch als financieel.

Gratis en vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Plan dan hier makkelijk jouw afspraak!

LET'S MEET

Selecteer je dienst*
Wanneer?*
Je voornaam*
Je familienaam*
Je telefoonnummer
Geef je ons graag al wat meer info?
Je e-mailadres*
Je bedrijfsnaam