Grafisch designer en creatieveling Emma

Omdat het altijd leuker is om een gezicht te plakken op een onderneming, stellen we onszelf graag kort voor. Aan de hand van 5 korte vragen kan je dan ook kennis maken met de teamleden van Horizon Partners.

En vandaag is het de beurt aan Emma, onze grafisch designer en creatieveling pur sang 🤩🌈🥂💥.

Emma Grafisch Design Horizon Partners

5 vragen die ervoor zorgen dat je Emma beter leert kennen:

1. Waarom grafisch design?

Mijn passie voor creativiteit begon al toen ik klein was: kunst, mode, marketing, … you name it. Het heeft me altijd geïnspireerd hoe de creaties van artiesten en ontwerpers een bepaalde emotie kan opwekken of mensen kan prikkelen. Niet één persoon, maar een grote groep van mensen.

Nu, 26 jaar later, streef ik er naar om eenzelfde impact te creëren: Mensen inspireren, emotioneren en versteld doen staan. Ik heb van mijn passie dan ook werkelijk mijn job gemaakt 😊.

2. Hoe wil je juist het verschil maken als grafisch designer?

Het gaat niet zo zeer om “het” verschil te maken, maar om “een” verschil te maken in mijn ogen. Alle grafische designers zijn verschillend omdat ze allemaal een andere kijk hebben op het creatieve proces, maar ook allemaal een andere achtergrond hebben.

Zo heb ik o.a. een 1 jarige opleiding Modern & Contemporary Art in Londen gevolgd bij het veilinghuis Christie’s. Dat was echt een eye-opener en heeft een grote invloed gehad op mijn verdere ontwikkeling als creatieveling. Daardoor kijk ik ongetwijfeld anders naar kleuren, vormgeving, lijnen, … dan een grafisch designer die een andere opleiding heeft genoten.

Anders, maar daarom niet beter. Het komt uiteindelijk allemaal aan op de klik, de connectie met de klant. Want de beste creaties ontstaan nog altijd wanneer ik samen met de klant op dezelfde golflengte zit en we samen creëren.

3. Wat is de meest waardevolle les uit die je al geleerd hebt en die je nu nog concreet toepast?

“Kritiek is geen kritiek.” Mogelijks wat cliché maar als je dat in je achterhoofd houdt, dan kan je veel beter omgaan met feedback. Als je feedback bekijkt als een hulpmiddel om jezelf te verbeteren en jezelf extra in te zetten, dan vat je het automatisch positiever op.

4. Waar wil je over tien jaar staan?

Ik ben heel bevoorrecht dat ik vandaag al elke dag creatief kan bezig zijn. Ik hoop dan ook dat ik dit binnen 10 jaar nog steeds elke dag mag doen. Uiteindelijk zou ik me graag omringen met een team van grafische designers, met elk zijn of haar eigen specialiteiten. Op die manier kunnen we van elkaar blijven leren en nieuwe visies ontwikkelen, wat de kwaliteit van de ontwerpen alleen maar ten goede komt.

5. Wat is je goede voornemen voor 2021?

Ik wil dit jaar elke dag positief afsluiten. 2020 is een heel speciaal jaar geweest waar negativiteit vaak centraal stond in ons dagelijks leven. In 2021 wil ik dit omdraaien en het positieve zien in alles. Door te klagen zijn mensen nog nooit vooruit geraakt 😉.

En als ik heel concreet moet zijn wil ik in 2021 proberen wat minder dessert eten, haha. 🍰

Grafisch design, branding, beeldmateriaal, social media en zo veel meer. Kom je graag meer te weten over wat Emma voor jou kan doen? Plan dan zeker een afspraak in of neem contact met haar op via emma@horizonpartners.be.

 

 

 

SAMEN GROEIEN

Het team van Horizon Partners ademt ondernemen en staat te popelen om met jou van gedachten te wisselen. Met de juiste vragen identificeren we samen ongetwijfeld kansen voor jouw onderneming, zowel strategisch als financieel.

Gratis en vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Plan dan hier makkelijk jouw afspraak!

LET'S MEET

Selecteer je dienst*
Wanneer?*
Je voornaam*
Je familienaam*
Je telefoonnummer
Geef je ons graag al wat meer info?
Je e-mailadres*
Je bedrijfsnaam